left right

We blazen te renoveren panden nieuw leven in met doordachte, gedetailleerde plannen.

Te koop

KORTRIJK

Felix de Bethunelaan.

Felix inspireert je uitermate zodra je binnenstapt. Deze stadswoning in Kortrijk werd volledig gerenoveerd met onze expertise.
Meer info.

KORTRIJK.

Sionlaan.

Een ruime gezinswoning met duurzaam wooncomfort nabij het bruisende stadscentrum van Kortrijk. Dit pareltje is een perfecte match tussen modern & hedendaags wooncomfort. De grote raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en een mix van strakke en moderne materialen vormen achter deze brede gevel de belangrijkste troeven. De grote terras & stadstuin zullen ongetwijfeld uw stadsleven tot een hoger niveau tillen...
Meer info.
Renovatie

Bissegem

Deze totaalrenovatie heeft geresulteerd in een moderne woning met verruimd gelijkvloers waarbij de open keuken overgaat in de tuin.

Een bijzonder kenmerk is het zichtbare houtskelet in het dak, deze houtnuance loopt door in het gehele interieur.
Deze woning biedt een mooie mix van eigentijdse luxe, functionaliteit en milieuvriendelijkheid.

Lees verder
Nieuwbouw

Residentie Sparta.

Ontdek dit nagelnieuwe woonproject op een toplocatie in Heestert! Zeven luxueuze, hoog afgewerkte appartementen met een hedendaags comfort.

Lees verder
Renovatie

Felix de Bethunelaan.

Felix inspireert je uitermate zodra je binnenstapt. De vloer uit keramische tegels Ceppo di Gre ondersteunt het natuurlijke licht en brengt je rust binnen midden in de stad. De ruime living met de licht eiken keuken & stijlvol keramisch blad sluit naadloos aan op de stadskoer die baadt in de Japanse sfeer: binnen en buiten versmelten.

Lees verder