left right

Bouwen & renoveren in de sprezzatura leefstijl.

Visie.

Fundament van onze sector.

ROCC: de basis van onze aarde en de basis van onze sector.

ROCC: een solide rots waarop je kunt vertrouwen, een steen waarmee je kunt bouwen.

Rots in de branding.

In de sector van aanneming en projectontwikkeling is vertrouwen essentieel. Elke samenwerking met een klant, (onder)aannemer of (interieur)architect is gebaseerd op onderlinge steun en respect, waarbij beide partijen op elkaar kunnen bouwen. Hierbij speelt het principe van “rots in de branding” een belangrijke rol.

ROCC ‘N Roll.

Bij elk bouwproject van ROCC is er een onmiskenbaar gevoel van ROCC ‘N Roll aanwezig. Terwijl we werken, bouwen en leven, streven we naar een gezonde dosis ‘joie de vivre’ in elk project.

Aanpak.

Samen met partners, bundelen we onze expertise tijdens de vele (nieuwe) projecten. Dit zorgt voor een doelgerichte aanpak van de vele verschillende bouw-gerelateerde aspecten.

We streven naar synergie en het beste resultaat voor alle betrokken partijen.

Ontstaan.

Partner bij uitstek voor hét ideale bouwproces.

“Ik kreeg mijn drive voor het (ver)bouwen echt helemaal mee tijdens het verbouwen van mijn eigen woning. Deze drive ontwikkelde zich professioneel verder bij het opvolgen van meerdere bouwwerven bij mijn toenmalige werkgever.  

Na een tijdje besliste ik dan om fulltime huizen en gronden te kopen, te verbouwen en te verkopen. 

ROCC ontwikkelde zich al snel tot partner bij uitstek voor renovatie- en nieuwbouwprojecten en bepaalt het volledige en ideale bouwproces. Op termijn willen we een hub zijn die de ideeën en creativiteit van architecten, aannemers, investeerders en kunstenaars verenigd.” 

– Louis Dessein

Bouwen & renoveren in de sprezzatura leefstijl.

ROCC vereenzelvigt zich met het Italiaanse begrip sprezzatura, een stijl die veel minder nonchalant is dan het lijkt. De betekenis van deze zogenoemde “moeiteloze gratie” valt perfect te koppelen aan ons bedrijf.

Het lijkt alsof alles vanzelf gaat, maar achter de schermen zoeken we constant naar het ideale pand, de beste partner en de meest correcte offerte. Wij peilen zeer gefocust en met zeer veel “sprezza” naar uw wensen.