left right

Ons doel is eenvoudig, renovatiewerken uitvoeren met een aanzienlijke impact op je comfort, je energieverbruik en de uitstraling van je woning. En dat allemaal binnen jouw budget.

Algemeen aannemer.

Renovatie.

Elke woning is anders. Daarom kiezen we voor maatwerk.

Een bestaande woning renoveren? Daar komt ontzettend veel bij kijken! Alles staat of valt met de juiste voorbereiding, aanpak én veelal een totaalpartner met bakken ervaring: ROCC dus. Niet hals overkop aan een onbezonnen avontuur beginnen, bezin eer ge begint. Door bij het begin van de renovatie vooruit te kijken en je te laten zien hoe je huis er na de renovatie uit kan zien, realiseren we stap voor stap je droomhuis! Dankzij onze gedetailleerde aanpak en maatwerk verhogen we je comfort, je energiefactuur, de uitstraling en vooral de waarde van je woning.

Grondige voorbereiding, vele voordelen.

Daarom start ROCC elke woningrenovatie met een grondige voorbereiding zowel op kantoor als op de werf. We slaan een brug tussen nutsvoorzieningen, stabiliteit, energie, ruimtelijke (her)indeling en esthetiek. Dat levert uiteraard voordelen op: duidelijke offerte, rappe opstart, vlotte doorlooptijd, kwalitatieve uitvoering, betaalbaarheid, …  

Niet twijfelen. Renoveren. De waarde van je pand stijgt, je geniet van een gunstige btw regeling van 6% en je komt daarbovenop in aanmerking voor subsidies en fiscale voordelen.

Huizen, (rij)woningen en villa’s renoveren? Kunnen we.
Het potentieel van je bestaande woning (her)ontdekken én binnen je budget afwerken? Doen we ook zoals het hoort.

Energie efficient renoveren.

Dat ROCC ook een duurzaamheid omarmd, bewijst onze kennis over energietechnieken. Vertrouw op ROCC als allround renovatiepartner die al je werken voorbereidt, uitvoert en coördineert. We combineren een maximale energie- en comfortwinst en voldoen bij elke renovatie, indien verplicht, aan de EPB-eisen (Energieprestatie en Binnenklimaat). Na onze energetische renovatie doet je gerenoveerde woning niet onder voor een nieuwbouwwoning.

ALGEMEEN_AANNEMER_EPB-03
PORTFOLIO_FEATURED_01

ROCC, van een huis naar een thuis.

ROCC creëert innovatieve realisaties en ijzersterke concepten die je woning een nieuw en toch vertrouwd karakter geven. Hou je het liever wat eenvoudiger? Dat kan. Maar dan houden wij het wel verfijnd tot in de kleinste details.

Specialisaties.

 • Uitbraakwerken
 • Rioleringswerken
 • Ruwbouwwerken
 • Elektriciteitswerken
 • Vloerwerk
 • Muurwerk
 • HVAC-werken
 • Sanitaire werken
 • Schrijnwerk
 • Gyprocwerken
 • Pleisterwerken
 • Schilderwerken

Vul het formulier in.

Bezorg ons jouw gegevens zodat we contact
met je kunnen opnemen.


  ROCC'd partners.

  ROCC specialiseert zich in projecten met een meerwaarde voor de woonervaring van morgen: van renovaties tot nieuwbouwprojecten.

  Dat kunnen we uiteraard niet alleen, maar doen we met onze ROCC’d partners.

  Aanpak.

  ROCC, samen met partners, bundelen hun expertise tijdens de vele (nieuwe) projecten. Dit zorgt voor een doelgerichte aanpak betreffende de vele verschillende bouw gerelateerde aspecten.

  We streven naar synergie en het beste resultaat voor alle betrokken partijen.