left right

We blazen panden nieuw leven in met een doordachte visie. Via gedetailleerde plannen en vele wisselwerkingen bereiken we een efficiënte manier van (samen)werken.

Algemeen aannemer.

Renovatie projecten.

Complete renovaties met oog voor puurheid van je woning.

Elke woning heeft zijn eigen authentieke charme, maar soms is een nieuwe en vooral functionelere invulling van je ruimtes wel van toepassing. Wil je een comfortabelere douche en een hedendaagse tint in je badkamer? Vraagt je woonkamer om een nieuwe vloer of wordt het tijd om je keuken wat te moderniseren? We proberen onze klant zo goed mogelijk te begrijpen en laten niets aan het toeval over.

Nieuwbouw projecten.

Eén aanspreekpunt voor jouw bouwtraject.

Heb je bouwgrond gekocht en wil je een vernieuwende aanpak? We brainstormen samen over je woonwensen en hoe je ze kan afstemmen op hedendaagse bouwmethoden en -vereisten. Ons team doet er alles aan om bouwtechnisch en energie efficiënt sterk uit de hoek te komen en toch jouw eigenheid te bewaren. 

Aanpak.

ROCC begeleidt je van kennismaking tot service na de oplevering.

Je kan rekenen op onze zorgvuldige uitvoering op én naast de bouwwerf. Wees maar zeker dat we je steeds op de hoogte houden van de geboekte vooruitgang.

ROCC begeleidt je van A tot Z met de nodige transparantie, duidelijkheid en een correcte en snelle opvolging. Zo wordt jouw ultieme à la carte woondroom werkelijkheid!

ROCC, van een huis naar een thuis.

ROCC creëert innovatieve realisaties en ijzersterke concepten die je woning een nieuw en toch vertrouwd karakter geven. Hou je het liever wat eenvoudiger? Dat kan; wij houden het verfijnd tot in de kleinste details.

Vul het formulier in.

Bezorg ons jouw gegevens zodat we contact
met je kunnen opnemen.